0

Receptúry jedál v závodnom stravovaní



Receptúry jedál v závodnom stravovaní

Kód knihy:0013616
Autor:Kolektív
Rok vydania:1975
Vydavateľstvo:Príroda
Jazyk:Slovenský
Väzba:Tvrdá
Počet strán:535
Stav knihy:4,5 - Malé poškodenie chrbátu
Pozícia24-7




Produkt nie je skladom, sledujte jeho dostupnosť.
chyba
Vložte prosím Vašu e-mailovú adresu a my Vás budeme informovať po naskladnení tohto produktu.

 


Popis produktu

Receptúry jedál vyjadrujúce množstvo a výber potravín, technológiu ich prípravy, obsah výživových i energetických hodnôt a sortimentnú škálu pokrmov v svojich konkrétnych podobách určujú úroveň každého stravovacieho systému. Všetky receptúry sú doplnené o energetické a nutričné hodnoty, umožňujúce lepšiu orientáciu pri zostavovaní jedálnych lístkov v súlade so zásadami racionálnej výživy a s prihliadnutím na optimálnu potrebu fyziologických potrieb pracujúcich vzhľadom na ich pracovné zaťaženie. Dávka na 100 porcií.