|
Dobrý deň, ste neprihlásený, prihláste sa | |
alebo zaregistrujte sa ako firma , občan |
Kód knihy: | 0041914 |
Autor: | Kendík Konrád |
Rok vydania: | 1995 |
Vydavateľstvo: | Erpo |
Jazyk: | Slovenský |
Väzba: | Tvrdá |
Počet strán: | 504 |
Stav knihy: | 5 - Ako nová |
Pozícia | 24-7 |
Dostupnosť: | 1 |
Vaša cena : | 24.90 EUR |
Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti.
Recepty rozdelené na 10 a 100 porcií. Obsah na druhom obrázku.
Studená kuchyňa v súčasnosti už zahrnuje široký sortiment základných výrobkov na prípravu predkrmov a pokrmov, ako je majonéza, aspik, studené omáčky, drezingy, zálievky, ochutené maslá, krémy, nátierky a pod., ďalej sú to rôzne šaláty a rybie výrobky. Patria sem aj zložitejšie výrobky, ako ozdobené, plnené vajcia, výrobky v aspiku, syrové výrobky, obložené šaláty, plnená zelenina, ovocie, paštéty, galantíny, obložené chlebíčky, pečivo, studené mäsá a koktaily.