0
Nachádzate sa: Titulka / Kuchyňa, Recepty

Výživné látky. Ich sledovanie v potrave a organizme



Výživné látky. Ich sledovanie v potrave a organizme

Kód knihy:0020589
Autor:Vozár Libor
Rok vydania:1968
Vydavateľstvo:Alfa
Jazyk:Slovenský
Väzba:Tvrdá
Počet strán:342
Stav knihy:5




Produkt nie je skladom, sledujte jeho dostupnosť.
chyba
Vložte prosím Vašu e-mailovú adresu a mi Vás budeme informovať po naskladnení tohto produktu.

 


Popis produktu

(C4) Po prehľade fyziológie a biochémie výživných látok publikácia obsahuje techniku vypracovania jedálneho lístku a spôsoby určovania kalorickej hodnoty. V dalších kapitolách sa opisujú jednotlivé výživné látky (bielkoviny a nevyhnutne potrebné aminokyseliny, lipidy a výrazne nenasýtené mastné kyseliny, glycidy, voda a minerálne látky a vitamíny), pracovné metódy a techniky stanovenia týchto látok a návody na určovanie základných parametrov výživy. Vozár Libor - Výživné látky. Ich sledovanie v potrave a organizme (antikvariát, kniha)

 
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok