Book code: | 0041914 |
Author: | Kendík Konrád |
Year of publication: | 1995 |
Publishing: | Erpo |
Language: | Slovenský |
Binding: | Tvrdá |
Number of pages: | 504 |
Book Status: | 5 - Ako nová |
Pozícia | 24-7 |
Availability: | 1 |
Your price : | 24.90 EUR |
Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti.
Recepty rozdelené na 10 a 100 porcií. Obsah na druhom obrázku.
Studená kuchyňa v súčasnosti už zahrnuje široký sortiment základných výrobkov na prípravu predkrmov a pokrmov, ako je majonéza, aspik, studené omáčky, drezingy, zálievky, ochutené maslá, krémy, nátierky a pod., ďalej sú to rôzne šaláty a rybie výrobky. Patria sem aj zložitejšie výrobky, ako ozdobené, plnené vajcia, výrobky v aspiku, syrové výrobky, obložené šaláty, plnená zelenina, ovocie, paštéty, galantíny, obložené chlebíčky, pečivo, studené mäsá a koktaily.